Dj Johan från team Dj Discjockey

Det var under ungdomen som Johan fastnade för livet som Discjockey eftersom han då var med och spelade på olika skoldiscon i och kring Ljungby. Första gången "Deejay Jonne" (eller med hans nyare artistnamn "Deejay Klangen") fick prova på att byta låtar var han 8 år. Det var då intressebilden fångades upp första gången. Det var en häftig känsla att redan vid den åldern med hjälp av farsan få bestämma och byta låt för personer som var äldre än Dj Johan själv! Han började spela synth året efter och var därefter alltid en aktiv elev på musiklektionerna där i princip alla musikinstrument var roliga att spela. Med det säger Dj Johan att känslan för musik alltid funnits där.

2009, på Johans sextonde år och högstadietid fanns inget uteställe där man kunde träffa sina kamrater på under helgen, vilket han tyckte var fruktansvärt frustrerande. Då bestämde Dj Johan och ett par kamrater sig för att återuppstarta Disco Down Town. Det blev succé med fulla dansgolv varje fredag varannan vecka. Men eftersom hela konceptet var ideellt och inte fann något vidare stöd från kommunen så tröttnade några av medhjälparna och discoteket lades på is. Under vårvintern 2011 gjorde Dj Johan sin "större" debut på en Nattclub i Ljungby, därefter har han fortsatt spela frekvent på etablerade ställen.

Sommaren 2012 avslutade Discjockeyn sina studier som elektriker och har sedan dess varit yrkesverksam även inom detta arbetsområde. På fritiden spenderar denne Dj stora delar av tiden med att träffa kompisar, leta musik, men även att köra bandvagn. Vårdagar i skogen uppskattas, där fåglarna står för musiken.

Boka Dj Johan här.