Boka Dj - Discjockey bokning

Här ska våra nuvarande Dj´s inom kort vara presenterade och färdiga för bokning.

Dj Discjockey har höga krav på sina presenterade Dj´s. Bland annat får inte strävan efter att hela tiden bli bättre efterges. Vi ser på varje spelning med ett stort ansvar och är lyhörda för såväl arrangörens som publikens önskemål. Nöjda discoteksbesökare ser vi som levande reklampelare för såväl stället som vårat namn.

Att boka någon av oss eller ett tema där två eller flera discjockeys ingår görs genom att ta kontakt med antingen den individuella Djn direkt eller kontakta oss centralt för planering och avstämning. Discjockeyteamet tar ingen provision vilket innebär att hela gaget tillfaller den som aktivt väljer att spela eller blir handplockad av dig som arrangör.

Dj Anders

Dj Anders Johansson


Imponerar genom att vara såväl flexibel inför olika åldersgrupper som anpassningsbar till olika teman och koncept. Som Dj är Anders inriktad på att hela tiden hålla sig up to date och noga planera sina spelningar.

Läs mer om Dj Anders
Dj Jerker

Dj Jerker Höijman

Har alltid strävat efter att hålla hög spelningsmässig kvalitet med intensiv livemixning av clubmusik eller de mest populära hitlåtarna från förr och/eller nu. Med många gig i ryggen kan Dj Jerker snabbt läsa av dansgolvet och mixa vidare med vad som krävs för att hålla uppe stämningen. Denne Discjockey har myntat uttrycket "Att lära sig mixa är som att lära sig cykla. Då väl balansen sitter där behöver man bara tänka på konditionen."

Läs mer om Dj Jerker.

Dj Kristian

Dj Kristian Linde


En mycket trevlig Dj som tagit steget ut och sköter kvällens hitkavalkad genom datorutrustning. DJ Kristian Linde är än så länge den näst yngsta av oss Djs. Han är dessutom den mest hårfagra av oss. När Kristian får upp värmen på dansgolvet blir hans hår alldeles krulligt. Denne Discjockey behärskar allt från ny mainstream, electro-house, progressive house till lite äldre euro-disco. Han ger sig inte förrän dansgolvet bokstavligen kokar. När Kristian inte står och trycker på sitt midi-bord så gillar han att vandra i skogen, leva vildmarksliv och cykla mountain-bike.

Läs mer om Dj Kristian.Dj Johan

Dj Johan färdig att bokasEn mixsäker kille som kan den yngre publiken på sina fem fingrar. Dj Johan fångar uppmärksamheten genom sitt sätt att presentera musiken. Han släpper inte taget om den där hos publiken viktiga euforiska känslan av att vara ute för att det är kul.

Läs mer om Dj Johan.